Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2006

Συναυλία με τους "Λωξάντρα"


Οι "Δρόμοι της Ανατολής" σας καλούν σε μία συναυλία με μουσική από την ανατολική Μεσόγειο, τις αραβικές χώρες, τη Μαύρη Θάλασσα και τον Καύσασο την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 21:00 στο Ωδείο Ρεθύμνου με το συγκρότημα "Λωξάντρα".

Ο "Λωξάντρα" εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη, «ξεκίνησαν ως φιλική παρέα δέκα χρόνια πριν, κι έχουν να επιδείξουν μια γόνιμη θητεία σε κάθε λογής χώρους, που δίνει βήμα στον λεγόμενο "παραδοσιακό ήχο". Το πρωτογενές υλικό τους προέρχεται κυρίως από τα αστικά κομμάτια της Σμύρνης και της Κωνσταντινούπολης, όπως αυτά πέρασαν στη δισκογραφία των 78 στροφών. Περιλαμβάνει, επίσης, κομμάτια από την ανατολική λεκάνη της Μεσογείου, με έμφαση στην Τουρκία» (Χάρης Σαρρής, περιοδικό HITECH)

Οι 'Λωξάντρα' είναι: Ίρα Κριταράσοβα (τραγούδι), Νίκος Αγκούσης-Δοϊτσίδης (κλαρίνο), Δημήτρης Βασιλειάδης (κανονάκι), Κυριάκος Ταπάκης (ούτι), Κυριάκος Πετράς (βιολί), Λουκάς Μεταξάς και Δημήτρης Παναγούλιας (κρουστά).

Χορηγοί της συναυλίας είναι η Aegean Airlines, το καφέ-ουζερί 1600 Raki Ba Raki (Ραδαμάνθυος 16), το Figaro cafe, η καφετέρια Ηνωμένα Βουστάσια, το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Magnet Electric ( Ηγ. Γαβριήλ έναντι Αγροτικής Τράπεζας) και το Hot Dog Σουλίου 3. Χορηγός αφίσας: Γραφοτεχνική Kρήτης.

Είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρω φοιτητικό

Θα χαρούμε να σας δούμε στη συναυλία μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: